Бездротові навушники Borofone TWS

690,00
грн.
Bluetooth стерео гарнітура Borofone TWS - невід'ємний атрибут любителів активного способу життя, меломанів, яких завжди супроводжує музика. Дана модель є бездротовими навушниками-вкладишами, реалізованими в класичному дизайні і створеними для забезпечення максимального комфорту користувачеві в повсякденній експлуатації. Завдяки невеликій вазі та ергономічній формі навушники зручно розташовуються у вухах та практично не відчутні. Корпуси вушних елементів виготовлені з міцного пластику, мають приємну на дотик глянцеву поверхню.


Кожен з навушників може бути провідним, оснащений мікрофоном, сенсорною панеллю для керування, модулем Bluetooth V5.1 та батареєю, ємність якої становить 30mAh, чого достатньо на 4 години безперервної роботи.

Модель підтримує функції спливаючого вікна для пристроїв Apple і відображення рівня заряду на них, перемикання між ведучим навушником. Док-станція має компактні розміри, оснащена акумулятором ємністю 350mAh та роз'ємом для зарядки, відповідний якому кабель входить до комплекту. Ергономічні моделі навушників від бренду Borofone – це універсальне рішення у повсякденній експлуатації.