Смарт-годинник XO M20 (Apple style)

1130,00
грн.
Смарт годинник XO M20 - це сучасний, багатофункціональний пристрій, виконаний у практичному, оригінальному дизайні. Модель виділяється простотою в експлуатації та привабливим зовнішнім виглядом, пропонується у двох стильних кольорах.


Якісно зібраний корпус аксесуара має форму прямокутника із заокругленими кутами, виготовлений з цинкового сплаву, захищений від води та пилу за стандартом IP67, а еластичний, приємний на дотик ремінець, оснащений застібкою pin-and-tuck, реалізований із зносостійкого силікону.


Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що підтримує 26 різних мов, у поєднанні з чутливим сенсорним дисплеєм допоможе легко керувати всіма функціями пристрою, наприклад: приймати дзвінки та повідомлення, що входять на смартфон, віддалено керувати камерою, викликати голосовий помічник, вибирати один зі спортивних режимів і контролювати показання організму.

Модель оснащена чудовим IPS дисплеєм діагоналлю 1.86" та роздільною здатністю 240*280 пікселів, подвійним модулем Bluetooth V3.0 та 5.0, батареєю ємністю 240mAh.